Temele vizate de cursurile noastre sunt adaptate fiecărui grup de vârstă, ele fiind prezentate prin metode moderne și atractive pentru copii. Cursurile noastre sunt gândite astfel încât informațiile predate să poată fi utilizate și ulterior, prin intermediul fișelor și materialelor atât de către copii cât și de către părinți.

Prin aceste cursuri de nutriție copiii vor învăța să facă alegeri alimentare potrivite, să facă diferența între un produs alimentar hrănitor și unul nesănătos și să înțeleagă necesitatea mișcării și a consumului de apă.

Cursurile de nutriție sunt structurate pe module independente care cuprind atât noțiuni teoretice cât și ateliere practice. La sfârșitul fiecărui modul părinții beneficiază de o întâlnire în care vom răspunde întrebărilor lor și vom sintetiza cursurile parcurse.

Află mai multe

Fiecare comunitate are întrebări și nelămuriri legate de nutriția familiei și în special a copiilor. Echipa noastră poate răspunde acestora în cadrul unor prezentări pe diferite teme alese atât în cadrul grădinițelor, al școlilor cât și în alte locații.

Află mai multe


© 2015 Scoala de nutritie