Suntem în primul rând mame, fiecare avem 2 copii cu preferinţe alimentare complet diferite, am început acest proiect din necesitatea pe care am observat-o, aceea de a avea informaţii de calitate pentru copii.

Noi considerăm că pregătirea pentru viaţă include, pe lângă materiile învăţate la şcoală şi instrumente care să îi ajute pe copii să îşi menţină pe termen lung starea de bine. Unul dintre aceste instrumente este o alimentaţie echilibrată, adaptată momentului zilei, perioadelor de creştere şi preferinţelor personale.

Nutriţia face parte din pilonii de bază pentru starea de bine şi o viaţă sănătoasă la care tindem cu toţii. Datorită calităţii tot mai scăzute a alimentelor şi a alegerilor nutriţionale din ultimii ani incidenţa bolilor care au ca şi cauză sau factor accelerator o nutriţie dezechilibrată a crescut în mod dramatic, iar în cazul copiilor bolile endocrine, deficitul de minerale sau obezitatea ar fi doar câteva din aceste boli.

Programele Școlii de Nutriţie vizează nu doar scăderea riscului de boală, dar şi o putere de concentrare mai bună, o creştere armonioasă, pe scurt stabilirea unor direcţii pentru copii în ceea ce priveşte o viaţă echilibrată şi menţinerea stării de bine şi prin nutriţie. Noţiunile teroretice vor fi prezentate atât copiilor cât şi părinţilor pentru însuşirea lor pe termen lung.

 

 


Dr. Daria Dulfu Mihnea


NUTRITIONIST & DIETETICIAN

Coordonator medical, supervizează activitatea Școlii de Nutriție, atât în ceea ce privește informațiile științifice din domeniul nutrițional, cât și elaborarea de cursuri ce au ca teme impactul alimentelor asupra organismului uman.


Sorina Adam


NUTRITIONIST & DIETETICIAN

Coordonează departamentul de dietetică- compoziția alimentelor, alcătuirea de meniuri pentru individ sau grupuri, cercetarea și elaborarea cursurilor legate de programul alimentar.


Anca Cozma


ECONOMIST

Coordonează administrarea activităților Școlii de Nutriție.© 2015 Scoala de nutritie